Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаєм оновлений Citroen C1

Найменша модель у лінійці компанії Citroen слідом за своїми родичами Toyota Aygo та Peugeot 107 зазнала всебічного оновлення та технічної модернізації. Французький автовиробник значно розширив перелік базового та додаткового обладнання, яке пропонується для рестайлінгової модифікації хетчбека на ім'я C1. Крім цього, малюк став виглядати ще екстравагантніше, що повинно додати уваги оточуючих не тільки до автомобіля, а і до власника.

Найбільше змін в Citroen C1 2018 модельного року виявилось у зовнішньому вигляді, адже саме екстер'єр є візитною карткою цього хетчбека. Маючи невеликі габаритні розміри, C1 ідеально підходе на роль першого автомобіля, або як корпоративний транспорт для міського трафіку. Отже, виробник може запропонувати додаткові варіанти кольорового оздоблення кузова в різноманітному поєднанні.

 Інтер'єр рестайлінгового Citroen C1 отримав нові матеріали оздоблення, які мають більш якісний зовнішній вигляд та сучасну фактуру. В якості додаткового обладнання встановлюється нова мультимедійна система з 7-дюймовим сенсорним екраном та підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. Незважаючи на те що, новачок відноситься до А-класу він може оснащатися такими дорослими функціями як екстрене гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, та камера заднього огляду.

 Під капотом оновленого C1 працює модернізований 3-циліндровий атмосферний силовий агрегат на 71 к.с. В парі з цим бензиновим двигуном агрегатується 5-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей або автомат. Розгін з 0 до 100 км/год триватиме не більше 13 секунд, що досить повільно як на 2018 рік. Заявлена середня витрата пального 5,2 літри на кожні 100 км пробігу.  

На європейському ринку Citroen C1 матиме декілька рівнів комплектацій, які називатимуться Elle, Urban Ride та Flair. Замовити оновлену версію компактного хетчбека можна вже зараз, лише потрібно оплатити як мінімум 13 тисяч євро, саме стільки коштуватиме новачок у базовому виконанні... 

09.04.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаєм оновлений Citroen C1

Політика конфіденційності